Details

Model Mayhem #:
740496
Last Activity:
Jul 26, 2014
Experience:
Experienced
Compensation:
Depends on Assignment
Joined:
Jun 15, 2008
Genres:

About Me

Jeg hedder Anne, 28 år og er bosat i Århus. Jeg er uddannet stylist fra Art of Style i Kolding, så jeg kan tage mig af alt fra make-up, hår og tøj. Jeg kan lægge alt make-up på nær special effects make-up - men det vil jeg også uddannes i.
Jeg er oprindeligt uddannet med design indenfor damemode, hvilket jeg kan bruge meget indenfor stylist delen af mit arbejde - jeg er vant til at tænke i helheder, design, stil, snit, materialer, kropstyper m.m.
Siden 2007 har jeg i det små arbejdet med make-up og styling - mest med private hvor jeg har holdt make-up aftner for kvinder med manglende make-up viden, lagt fest og brude make-upper, plus lidt billed arbejde.
Jeg boede i 2008 i London hvor jeg var ude på nogle forskellige opgaver for nogle fotograf studerende plus jeg var assistent for en stor make-up artist på en Ysl reklamefilm - en opgave der overbeviste mig om at der er dette jeg skal leve af! I marts fik jeg en 4. plads ved DM i make-up:)

Nu arbejder jeg som freelance stylist, og jeg arbejder med både personlig styling og forskellige fotografer, så hvis du har en opgave hvor min hjælp kan bruges må du endelig kontakte mig:) Jeg er en kreativ, energisk og hårdtarbejdende stylist/make-up artist, skal du endelig bare kontakte mig - jeg er frisk på det meste:)

Hvis du får løn for opgaven forventer jeg også at blive aflønnet. Jeg arbejder også på tfp basis, men da jeg jo skal leve af det vil jeg have lov til at takke nej til opgaver, hvis det for mig ikke kan hænge sammen økonomisk.
Søg på Anne Margrethe Rimmer Larsen på Facebook for at se flere billeder.

Verified Credits (0)

Worked with Anne Rimmer? Share your experience and become verified!
Add Credits