US
METRIC

Details

Model Mayhem #:
516875
Last Activity:
Apr 12, 2010
Experience:
Very Experienced
Compensation:
Depends on Assignment
Shoot Nudes:
Yes
Joined:
Sep 13, 2007
Age:
38
Height:
5' 9"
Weight:
160 lbs
Neck:
0"
Sleeve:
0"
Chest:
44"
Waist:
30"
Inseam:
0"
Shoe:
10.5
Ethnicity:
Skin Color:
Tanned
See More Details
Eye Color:
Brown
Hair Length:
Short
Hair Color:
Brown
Tattoos:
n/a
Piercings:
n/a
Genres:
n/a

About Me

I HAVE MODELED IN MANY AREAS, IN LIFE AND GEOGRAPHICALLY. I PLAY ABOUT EVERY SPORT, THAT I LIKE OF COURSE. I AM ALSO A HAIRSTYLIST. I LOVE HIGH FASHION AND JUST HANGIN. I WOULD LOVE TO CONTINUE TO PROSPER IN MODELING. HOPEFULLY BEING ABLE TO MAKE NEW CONTACTS, AND OF COURSE GOOD MONEY.
      I WORK AS A BAD ASS HAIRSTYLIST. I AM STUBBORN AS HELL BUT INTELLIGENT TO CALM IT ALL  DOWN. I AM A BIG CITY BOY. I HAVE MOVED EVERY YEAR AND A HALF SINCE I WAS TWO, SINCE I AM MILLITARY FAMILY. I LOVE PEOPLE, EVERYTHING ABOUT THEM. (DOES NOT MEAN I AM FRIENDLY) JUST ENJOY THE PSYCHOLOGY IN IT. I LOVE BEING SEXY AND MAKING PEOPLE SEXY.
     
      Experienced and professional fitness, fashion, and artistic  model. Athletic background with a professional attitude for all type of client themes. I prefer to model for an attractive, masculine, figure - whether artistic, fashion, or commercial purposes.

Verified Credits (0)

Worked with The Rome? Share your experience and become verified!
Add Credits

Credit Notes

I HAVE WORKED WITH SO MANY PHOTOGRAPHERS, SHOTS GO OUT TO MARK LYNCH. KEVEN GARNER. KAZU COUTURE. STAR BULLETIN. RANDY BLUE. BRIAN OCKERT.