Details

Model Mayhem #:
2656280
Last Activity:
Feb 11, 2017
Experience:
Very Experienced
Compensation:
Any
Joined:
May 20, 2012

About Me

Mалко повече информация за мен:

Запален съм по компютрите от дете. На десетгодшна възраст вече имах компютър вкъщи, което за 1995 година беше голяма рядкост. По това време в България Интернет пространството тъкмо започваше да се разраства и аз насочих интереса си към това, освен, разбира се, към електронните игри. На 15 години изкарах първите си пари от изработката на Интернет сайт. Започнах да работя усилено в подобряването на уменията си в обработка на снимки. Започнах да колекционирам произведенията на различни известни фотографи и да се упражнявам върху техните снимки.
Така се събуди и моето желание да снимам. В тези години фотографската техника беше непосилно скъпа за българина. Поставих си за цел да имам качествен апарат и започнах да събирам пари. След 2 години си купих моя първи непрофесионален апарат. С течение на времето се уменията ми ставаха все по-добри, имах и по-добра техника. Хобито ми постепенно се превърна в страст, която трудно съчетавах с текущата си работа.
Натрупа се натоварване и напрежение и … през януари тази година нещо в главата ми се счупи. Наложи ми се спешна мозъчна операция.
Веднага след като можех нормално да комуникирам, попитах лекаря: „Ще мога ли да снимам?“. Не помня да съм очаквал друг отговор с такъв трепет. Последвалият положителен отговор ме накара да се замисля, че фотографията е това, с което искам да се занимавам от тук нататък. Намерих подходящо студио, което оборудвах, и наех професионален екип, на който мога да се доверя и да разчитам винаги.

Телефони: +359888088148 или +359894088148

Verified Credits (0)

Worked with George Bojkov? Share your experience and become verified!
Add Credits